For Medlemmer

Kalender

Vi legger ut alle prioriterte arrangement, samt viktige eventer i vår kalender. Treningstider finner du i ikke her, men på ukeplan.

Treningstider

Her finner du ukeplan for gjeldende semester.

Reise

Bodø Judo Club har egen avtale med SAS.

Billettene har samme eller billigere pris som økonomi, men med høy fleksibilitet, og ekstra gratis bagasje.

Kalender
Treningstider
Avtale med SAS

Store arrangement og Medl.adm.

Alle medlemmer skal bruke MinIdrett for å administrere sitt medlemskap, og for å melde på større arrangement som f.eks Norges Cup.

Meld på lokalt arrangement

Dette påmeldingsskjemaet benyttes når vi har felles påmelding til et arrangement, eller når klubben arrangerer noe lokalt i Bodø.

Utmelding

Skal du flytte, eller av annen grunn vil melde deg ut av Bodø Judo Club, benytt dette skjemaet.

Medlemsadministrasjon
Meld på stevne/samling
Utmelding

Ryggmerke

Enten du bare vil ha et kult ryggmerke på drakten, med klubbens logo, eller skal ut å konkurrere utenlands. Se her for info om bestilling av merke og avtale om montering på drakten lokalt i Bodø.

Regler i treningslokalet

I dagens samfunn kan det noen ganger virke som om at respekt og høflighet er avglemt. Dette er noe vi setter høyt i judomiljøet.

Årsmøte

Bodø Judo Clubs øverste organ er årsmøtet, som avholdes hvert år i februar måned. Det juridiske rundt årsmøtet er regulert i klubbens lover, som igjen er basert på NIF's lov og lovnorm.

Årsmøtet er åpent for alle som har betalt kontingent samt medlemmer av foreldreforeningen

Ryggmerking