Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Viking Camp for barn og ungdom i Juli

lagt inn 26. apr. 2016, 06:53 av Skjalg Andersen   [ oppdatert 27. apr. 2016, 05:12 ]
Vi tar med oss barn og ungdom, og reiser til Kongsberg for å delta på Viking Camp og Viking Cup 2-7.Juli 2016

Hva, hvor og når:
-    Bodø Judo Club reiser til Kongsberg for å delta på Viking Camp og Viking Cup.
-    Treningsleiren er fra og med 2. Juli, til og med 7. Juli 2016
-    Cuppen blir arrangert første dagen, altså 2. Juli 2016
-    Det blir også full dag i vannparken "Bø Sommarland "
-    Det ER mulig å delta på deler av campen, for de som ikke har mulighet til å være med på alt. (Avtalt pris)
-    Overnatting og treningsleir blir på Skrim Ungdomsskole med tilhørende idrettshall.
-    Cup blir arrangert i Kongsberghallen.

Hvem kan reise:
-    Campen og konkurransen er for barn/ungdom mellom 10- 20 år.
-    Turen generelt passer også for hele familien.

Pris:
-    Camp og konkurranse koster 2100 kr, men Bodø Judo Club dekker 1500 kr pr judoutøver.
-    Lagleder og foreldre betaler 1000 kr pr pers. Se neste pkt for hva som er inkludert i prisen.
-    Små barn/søsken, som ikke skal være med på judocamp, betaler 500 kr for hele oppholdet.
-    Bø Sommarland koster 450 kr pr pers, og må betales utenom.

Hva er inkludert:
-    For judoutøvere som har betalt påmeldingsavgift, er alle treninger, cup, overnatting på skole, alle måltider og t-skjorte inkludert i prisen.
-    For lagledere og foreldre er overnatting på skole og alle måltider inkludert i prisen.
-    For små barn/søsken er overnatting på skole og alle måltider inkludert i prisen.

Hvordan reiser vi:
- Fly til Oslo Gardermoen:
                - Bodø judo Club har avtale med SAS om sportspriser, som gir fordeler i forhold til ekstra bagasje, avbestilling, osv.
                   www.sas.no/sport (Bruk CMP-kode: bjudo22)
                - Sjekk også priser på www.norwegian.no
-      Tog fra Gardermoen til Kongsberg stasjon.
-      Buss/taxi/bil fra Kongsberg stasjon til Camp. (Mulig vi får hjelp fra lokal judoklubb til siste transportetappe)

Bestilling av reise:
-      Avvent bestilling av flyreise til vi har fått inn et minimum av påmeldinger.
-      Foreldre står for bestilling av reise selv, men koordiner tidspunkt med trener/andre utøvere.

Reiseledere og foresatte:
- Alle barn under 13 år må i utgangspunktet reise med egen foresatt.
- Alternativt har vi hatt god erfaring med at en foresatt har ansvar for flere barn.
        Dette koordineres mellom trener/foreldre/foresatte.
- De over 13 år kan reise sammen med reiseledere/trenere, hvis det er ok for foreldre.

Annet:
Turen har for øvrig det sosiale i fokus, med mye moro på campen, besøk i vannparken, disco og osv.

Påmelding:
-      Absolutt påmeldingsfrist er 1. Juni 2016, men pga kjøp av flybilletter osv, ønsker vi påmeldinger så snart som mulig.

Spørsmål:
Kontakt Skjalg på Tlf 91154227, eller skjalg@bodojudoclub.no

Bilder fra tidligere Viking Camp:

De beste reiselederne :-)

Kongsberg

Ved frokostbuffeten

"Up to no good"?

Mellommåltid i Bodø-rommet

Nesten hele gjengen samlet

Fra treningen

Lagkonkurranse

Instruksjoner fra en av Sveriges beste utøvere