Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Klubbutvikling

lagt inn 7. des. 2011, 04:45 av Skjalg Andersen
Invitasjon:
Jeg vil på vegne av styret i Bodø Judoclub invitere medlemmer, dvs både styremedlemmer, trenere og utøvere (over 14 år), foresatte til utøvere (både over og under 14 år)  til å være med på et Klubbutviklingsprogram.

Hva er Klubbutvikling :
Klubbens utviklingsprogram NJF (Norges Judoforbund) tilbyr en effektiv kurspakke som skal bidra til å gjøre klubben mer kompetente til å utøve praktisk ledelse.

Kurspakken inneholder:
5 moduler på 3-4 timer og alle delene gjennomføres lokalt i klubben for å sikre at så mange av styret og klubbens trenere og medlemmer deltar. NJF har utdannet dyktige klubbveiledere som er skolerte til å kjøre utviklingsprogrammet.

Gjennom kurset vil deltakerne få mulighet til å bli bedre kjent med klubbens styre og ledere, få en tydeligere forståelse av sin egen rolle, bli mer engasjert i klubbens aktivitet og arbeid, og være med å påvirke hva klubben skal drive på med.

Vi er så heldige å ha fått Stian Jespersen som Klubbveileder.
De av oss som hadde ham som instruktør på Knøttejudokurset husker ham som en særdeles inspirerende instruktør.

Tidspunkt:
- Fredag 21 og Lørdag 22 oktober 2011
- Fredag 18 og Lørdag 19 november 2011

Antar at vi holder på ca 19-22 på fredagene og 09-14 på lørdagene.

Så hvis du er engasjert i klubbens fremtid, hva vi skal satse på i tiden som kommer, hvilke mål vi skal sette oss og hvordan vi skal klare å komme oss dit, så meld deg på !

ALLE er velkomne :)

Meld dere på via e-post til : hanne_myrnes@hotmail.com  så snart som mulig.

Med sportslig hilsen Hanne Myrnes, leder Bodø Judoclub